Är du den vi söker?

2021-03-30

PRODUKTIONSLEDARE med planeringsansvar

Vi är en marknadsledande stabil organisation med korta beslutsvägar och bred kompetens. FASTY AB har under mer än 40 år i branschen utvecklats till att bli marknadsledande inom surrningar av lättare laster och packning och har som enda tillverkare i världen utvecklat specialmaskiner som monterar spännen helt automatiskt vilket skapar stor kostnadseffektivitet och gör oss starkt konkurrenskraftiga. Kvalitén och tillförlitligheten blir maximal då varje enskilt spänne maskinellt kontrolleras innan montering sker på det vävda bandet.

Som PRODUKTIONSLEDARE med planeringsansvar kan vi erbjuda dig en central och ansvarsfull roll hos oss. Vi arbetar i en miljö som kännetecknas av kund- & kvalitetsfokus, god sammanhållning och korta beslutsvägar. I ditt team arbetar fyra medarbetare där du har fullt personalansvar. Ditt fokus ligger på produktions- och resursplaneringen för att säkerställa att processerna uppfyller rätt kvalité och uppsatta mål. Du samarbetar tätt ihop med våra övriga nyckelpersoner inom framförallt marknad/sälj och du sitter med i ledningsgruppen.

Sammanfattat ansvarar du för följande områden;

  • Planering av produktionen på kort sikt mot order och på lång sikt även mot prognoser.
  • Resursplanering.
  • Logistikplanering och kontakter med våra leverantörer gällande inköp av tjänster såsom t ex stansning, ytbehandling, sömnad och för ingående produkter såsom PP-band, emballage etc.
  • Optimera leveransprecision mot kund. Mäta och redovisa.
  • Styra, mäta och kontinuerligt driva förbättringsarbete kopplat till våra produktionsprocesser, framförallt i våra monteringsmaskiner.
  • Att vara engagerad i åtgärder som gynnar effektiviseringar och ökad produktivitet är alltid välkommet! Tjänsten är förlagd dagtid. 

DIN PROFIL

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom produktion / tillverkande industrin. Du drivs av att arbeta i en ansvarsfull roll där du får vara med och direkt påverka resultatet genom dina insatser. Vi värdesätter ett stort personligt engagemang och flexibilitet. I ett mindre team backar vi vid behov upp varandra på ett prestigelöst och självklart sätt. Som IT-stöd använder vi främst Pyramid och Officepaketet.

Bli vår nya PRODUKTIONSLEDARE - Välkommen med din ansökan!

KONTAKT

I denna rekrytering samarbetar FASTY AB med FindMood. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson tel: 070- 894 11 01. Du ansöker till tjänsten på www.findmood.se. Hör gärna av dig med frågor under processens gång. Deadline är satt till 23 april.

Läs mer och ansök här: >> https://findmood.workbuster.com/jobs/155485-produktionsledare-med-planeringsansvar-fasty-ab