Är du vår nya stjärna?

2021-02-08

Fasty har under mer än 40 år i branschen utvecklats till att bli en betydande aktör på marknaden inom surrningar av lättare laster och packning.

I Anderstorp utför vi sömnad av spännremmar i mindre serier samt framtagning av prototyper. Här tillverkar vi samtliga våra kvalitetsspännen i våra fyra helautomatiska monteringsmaskiner. Vårt lager och logistikcenter ligger också i Anderstorp.

Vi behöver hjälp med

  • Sömnad
  • Packning
  • Sköta maskinerna
  • Lasta/lossa gods 

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, sömnad, lagerarbete eller annat industriarbete är önskvärt. Truckkort är meriterande.

Som person är du lättlärd, driven, praktiskt lagd och har förmågan att se vad som behöver göras. Du är ansvarstagande och noggrann. Du trivs att jobba både självständigt och i grupp. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är en heltidsanställning på dagtid med tillträde snarast enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kontakt / ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Produktionschef Roine Schultz, 070-367 70 80 roine@fasty.se. Hit mailas även ansökan. 

Sista ansökningsdag är 2021-03-31. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

undefined